Fram till sista september kommer PAF lotta ut resepaket till Miami för två personer varje vecka. Resan innehåller allt från Aligatorsightseeing till Beach Party och självklart följer de populära reseledarna från PAF med. Det som krävs för att vara med i utlottningen är spel på spelet Bee Together.

Hur gör man?

  1. Anmäl dig på kampanjsidan med namn och den email som användes vid registrering på PAF
  2. Spela den nya videosloten Bee Together för minst 10 euro under en vecka för att vara med i utlottningen den veckan. Varje vecka är det en ny chans att vinna resan.

Vad vinner man?

  • Flygbiljetter t.r till Miami för två personer 28/11-5/12
  • Fem nätter på dubbelrum
  • Upplevelser som tex en båtresa vid kusten, Paf Beach Party, Aligatorsightseeing och shopping

Gruppresan genomförs av samtliga vinnare dvs en grupp på 42 personer som leds av de mycket uppskattade reseledarna från PAF.

Bee Together

PAF ( Play Among Friends) har i spelet Bee Together skapat den första (?) videosloten där spelarna kan interagera med varandra. När spelet börjar väljs en bikupa att spela i. En bikupa kan maximalt innehålla fem spelare och det finns flera fördelar att spela i kupor som har många spelare. För det första får alla spelare ta del av bonusspelets vinster om någon spelare kommer till detta. För det andra multipliceras bonusspelets vinster med antalet spelare i kupan.

Än så länge kan spelarna bara dra nytta av att spela tillsammans men PAF utvecklar även en chatfunktion som ska göra att spelarna även ska kunna umgås under spelets gång.

Vinn en proffsig videokamera hos Paf

Paf har också en kampanj som passar dig som vill vinna en proffsig videokamera.

Den videokamera som kommer att lottas ut är en GoPro HD Hero2 Outdoor Edition som passar extra bra för dig som vill kunna filma utomhus. Dessutom kommer Paf att lotta ut totalt €100 i prispengar (€20 var till fem vinnare).

För att delta i utlottningen måste du först anmäla dig på Pafs tävlingssida. Ange ditt namn och den e-postadress som är kopplad till ditt konto hos Paf. Kampanjen är öppen för både nya och befintliga medlemmar, så om du inte har något konto hos Paf kan du helt enkelt klicka dig ditt och skaffa ett.

Nästa steg är att köpa och skrapa skraplotten Rabbit Race. Det räcker med att köpa en enda lott, så det här är inte något dyr utlottning att delta i.

Kampanjen pågår den 8-14 september, så du måste anmäla dig och skrapa lotten inom den här perioden.

Vill du ha fler tips så kan du hitta det på denna sidan: kassinospel.se